We Work With Passion​

“Love what you do AND Do what you love”

We give each one of our clients the best we have to offer and hope to help them achieve their desired look.

Hair Botox

BOTOX behandling av hår
Dette er behandlingen for deg med splittede tupper,tørt,porøst eller flatt hår. Dette er en sjokkbehandling som trenger dypt inn i håret og tilfører aktive ingredienser,som reparerer, glatter ut og tilfører glans. Hår Botox inneholder anti age -formula som gjør håret ditt lett å børste, samtidig som den fjerner frizz og splittede tupper. Behandlingen er fri for skadelige parabener, nøytraliserer gul farge, er fullpakket med mineraler som tilsvarer en anti-rynkebehandling 😊
Hårbotox er faktisk en dyp kondisjonering som fyller dine hårfiber med filler,som keratin.

Keratin Treatment

Keratinbehandling er en behandling som er rettet mot krusete hår. Ønsker du deg glatt og skinnende hår, men er lei av å bruke glattetang for å oppnå resultatet? Da er keratinbehandling en ypperlig løsning!

Keratin er et protein som allerede finnes i ditt hår. De som har krusete hår, opplever derimot et underskudd på kreatin. Tilfører du dette gjennom kreatinbehandling, vil du oppleve en umiddelbar effekt.

Da legger nemlig keratinet seg som et beskyttende lag for håret ditt. Ikke bare blir håret ditt glattere, men det beskyttende laget med keratin sørger også for at slitasje reduseres og håret føles tykkere!

Hair Services

Trenger du klipp eller farge. Vi er her for deg.. 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.